beschermingsbewind

Warp Theme Framework

Beschermingsbewind is een maatregel die een rechter kan nemen ten behoeve van een meerderjarige die door zijn lichamelijke of geestelijke toestand niet goed voor zijn belangen van vermogensrechtelijke aard kan behartigen. De maatregel houdt in dat de rechter iemand als bewindvoerder over het vermogen van de persoon aanstelt.

De maatregel kan opgelegd worden op verzoek van familie, instantie of door een persoon zelf. Hoofdtaak van bewindvoering is het beheren en beschermen van het vermogen van de cliënt

Coaching

Als budgetcoach van Libra ga ik samen met u aan de slag om uw financiële administratie op orde te brengen en te houden.

Wilt uw graag zelf uw financiële administratie in beheer houden maar lukt het u op dit moment niet om het op orde te krijgen, dan is budgetcoaching iets voor u! 

Belastingen

Widgetkit

Libra kan hulp bieden bij al uw belastingzaken met uitzondering van belastingzaken voor ondernemers. Hierbij wordt gekeken naar aanvraag toeslagen, voorlopige teruggaven, aangifte inkomstenbelasting, bezwaar en kwijtschelding.

Activiteiten September ISD BOL

Maandag 9 september Letterspeurtocht Bibliotheek Landgraaf              09.30 uur
Maandag 9 september Taalborrel Bibiliotheek Landgraaf                       19.00uur
Dinsdag 10 september Rondleiding Bibliotheek Landgraaf                     09.30 uur
Woensdag 11 september taalcafé Bibliotheek Schinveld                         09.30 uur
Woensdag 11 september start voorleesexpress Bibliotheek Landgraaf   14.00 uur
Donderdag 12 september kookworkshop tijdens taalcafé Welsun           10.00 uur
Vrijdag 13 september taalhuisspreekuur Bibliohteek Landgraaf              14.30 uur

Onview vernieuwde versie

Beste allen,

Zoals jullie al gemerkt hebben heeft Onview een nieuwe opstelling. Onview is hard bezig met het verbeteren van het systeem. Ook is nu bij de inlog van klant een map documenten toegevoegd. Deze map wordt nu door ons gebruikt voor het doorzetten van post waarvan wij denken dat dit belangrijk is voor jullie. Kijk hier regelmatig in. Met en met zullen meer klanten deze map te zien krijgen. Niet iedereen zal deze map meteen kunnen inzien. Zijn ervragen hierover kunnen jullie ons benaderen via mail, inloop of telefoon.

Met vriendelijke groet,

Team Libra