Wie zijn wij

 

Libra is een sterk groeiende organisatie die klanten hulp kan bieden bij hun schuldenproblematiek.
Binnen Libra werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team.

Daarnaast is Libra laag drempelig en verzorgen wij indien nodig ook huisbezoeken.
Libra streeft er naar om op sociaal gebied zoveel mogelijk hulp te kunnen bieden.

 

  

Peggy (Bewindvoerder, Directie)

In het verleden ben ik werkzaam geweest bij verschillende werkgevers. Mijn laatste dienstverband was bij Bureau Rechtshulp en het Juridisch Loket. In zijn geheel heb ik daar 11 jaar met heel veel plezier gewerkt. Tijdens mijn spreekuren is er veel gesproken over schuldenproblematiek. Dit heeft mij uiteindelijk overgehaald om de opleiding tot bewindvoerder te gaan doen. In 2011 heb ik de opleiding afgerond en ben naast het Juridisch Loket gestart met het uitoefenen van een eigen bewindvoerderskantoor. In oktober 2012 ben ik gestopt bij het Juridisch Loket en werk nu vol overgave en met plezier, samen met mijn collega’s bij Libra.

 

Jacqueline (Assistent Bewindvoerder, Zakelijk partner)

Na 22 jaar dienstverband bij vanoost verzekeringen heb ik besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Libra budgetbeheer en bewindvoering. De werkzaamheden binnen dit kantoor zijn zeer afwisselend. Je hebt te maken met administratieve werkzaamheden, klantcontacten en contacten met velerlei instanties. Wij begeleiden onze klanten op een zo goed mogelijke manier naar het schuldentraject toe. Dit traject is voor de meeste klanten een zeer zware weg om te bewandelen. Maar zodra ze eenmaal in de MSNP of WSNP zitten kunnen zij gaan aftellen richting een schuldenvrije toekomst. Het werk doe ik met veel overgave en plezier en heb dan ook in september 2013 de opleiding tot bewindvoerder afgerond. Vanaf die tijd ben ik zakelijk partner van Peggy geworden. Sinds juni 2017 ben ik hoofd leidinggevende binnen Libra en hoofd van P&O, als management functie.

 

Nancy (Assistent Bewindvoerder)

Sinds november 2014 ben ik in vast dienstverband bij Libra budgetbeheer en bewindvoering. Voorheen ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij de Technische Unie als financieel medewerkster. Daar heb ik leuke collega’s gehad en met veel plezier gewerkt. Echter na 10 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Libra. 

 

 

Richard (Bewindvoerder)

Na diverse werkgevers in het verleden, van service-adviseur tot contractbeheer, heb ik de kans gekregen om een heel andere richting te mogen gaan doen.
In september 2013 heb ik met goed gevolg de opleiding Bewindvoering afgesloten.
Sinds februari 2017 meewerkend partner in dit mooie bedrijf.
Ik hou me bezig met het dagelijkse management en de interne processen van Libra.
Tevens ben ik beheerder van ICT en technisch beheer van het pand.Verder ben ik verantwoordelijk voor de aanmeldingen bij MSNP en WSNP trajecten en doe ik bezwaren tegen beslagleggingen. Sinds januar 2018 ben ik tevens verantwoordelijk voor de nieuwe AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) als FG (Functionaris gegevensbescherming). 

En per 08-05-2019 officieel benoemd door de Rechtbank tot Bewindvoerder.